Termes i condicions de venda

 

TERMES I CONDICIONS DE VENDA

 

REGISTRE COM A CLIENT

Per veure els preus i operar a la nostra botiga online ha d'estar prèviament registrat, sent necessari disposar d'un compte de correu electrònic i llicència fiscal per a la venda de productes de Merceria i/o de Paqueteria.

Per registrar-se ha d’accedir a l'apartat "Identificar-se" i "Donar-se d'alta". Es important que ens faciliti l'epígraf de l'IAE on consti que el seu negoci correspon al grup/epígraf de Comerç minorista de merceria i/o paqueteria. Després li remetrem la contrasenya per poder identificar-se i operar a la botiga online.

 

FOTOGRAFIA DELS PRODUCTES I REFERÈNCIES

Tant la semblança com el color de les fotografies i les referències mostrades són orientatives i poden diferir del producte final.

 

STOCK PRODUCTES

Per la nostra condició de botiga al públic, l'estoc dels productes en el moment de la comanda pot ser diferent del real a la botiga per la qual cosa no podem garantir la seva disponibilitat. Un cop rebut la seva comanda, ens comunicarem amb vostè per correu electrònic indicant-li la situació i el servei real disponible de la seva comanda.

 

PREUS

Els preus indicats dels productes no inclouen impostos ni despeses d'enviament. Al processar i abans de l'acceptació de la comanda es mostrarà l'import total de l'operació amb les despeses d'enviament i impostos inclosos.

 

TEMPS DE LLIURAMENT

Intentem que totes les comandes amb pagament confirmat siguin lliurats en un termini de 48 hores, encara que en ocasions i/o segons la destinació de la mercaderia pot allargar-se a les 72 hores (hores indicades en dies laborals de dilluns a divendres).

Els retards en l'enviament no podran en cap cas donar lloc a reclamacions per danys i perjudicis sempre que el retard sigui atribuïble a un error o error aliè a Bofarull Estarlich S.A.

 

TRANSPORT

L'enviament de les mercaderies es realitza pels nostres mitjans tret que el client reculli la mercaderia directament a la nostra botiga.

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

Només admetrem devolucions previ contacte amb nosaltres per correu electrònic a comercial@bofarull.com. No s'admetran devolucions o canvis en articles que hagin estat manipulats o que no disposin del contingut i/o embalatge original.

Si el canvi o devolució es deu a un error per part del client aquest correrà amb les despeses d'enviament. En cas que l'error sigui per culpa nostra, les despeses d'enviament aniran a càrrec nostre.

 

PRODUCTES DEFECTUOSOS

En cas que la mercaderia li arribés defectuosa el client haurà de posar-se en contacte amb nosaltres el més aviat possible (màxim en un termini de 10 dies naturals), tornar-lo a ports pagats i si el producte efectivament resulta defectuós es procedirà a l'abonament de l'import del producte o el canvi per un de les mateixes característiques.

 

DESISTIMENT

Té dret a desistir del contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals de l'adquisició de l'enviament de la mercaderia per vostè o un tercer indicat per vostè.

Per realitzar el desistiment ha de notificar a la direcció Bofarull Estarlich SA, C/Méndez Núñez 6, 08003-Barcelona (Espanya), al fax 932684331 o al correu electrònic de bofarull@bofarull.com la seva decisió de desistir del contracte a través d'una declaració inequívoca.

En cas de desistiment per part seva, li retornarem tots els pagaments rebuts per vostè, a excepció de les despeses d'enviament. Haurà d’assumir vostè el cost de la devolució i efectuar-la en un termini de 14 dies naturals.