Empresa

Qui som

Qui som

Bofarull & Estarlich

Bofarull Estarlich, S.A. és una empresa fundada l'any 1942 i dedicada a la distribució d'articles de merceria per a detallistes i professionals del sector tèxtil.

75 anys, una mica d'història...

La nostra presència com a majoristes de merceria ens porta a l’any 1942, quan el Sr. Esteve Estarlich va fundar el negoci que se situà al carrer Sant Pere més Alt i, més concretament al principal del número 27. A la dècada dels anys 60, entrà en el negoci la Sra. Carme Bofarull. Va ser a la dècada dels 80 quan es formà l’actual societat Bofarull Estarlich, Societat Anònima i passar al carrer de Méndez Núñez, número 8, que va suposar una notable ampliació i modernització de totes les instal·lacions, però d’una manera molt especial aquelles destinades expressament als nostres clients. Actualment, una ampliació de la superfície amb l’adquisició d’uns locals contigus, ens permet poder oferir una superfície d’exposició i venda de 1.000 metres quadrats, amb seccions ben definides tant per grups com per famílies d’articles, que faciliten tant al client com al nostre propi personal una molt més gran eficàcia en les operacions de compra i venda. Tota aquesta trajectòria ens permet assegurar una llarga experiència i també una constant actualització imprescindible per a continuar amb èxit la nostra presència en el mercat.

Instal·lacions

Instalaciones

Més de 1000 m2 d'instal·lacions

A Bofarull disposem d'unes instal·lacions on us podem atendre de manera personalitzada i d'un servei de distribució que arriba a qualsevol punt del territori.

Dónde estamos

On som

Carrer Méndez Núñez, 6-8
08003 Barcelona

Vacaciones

Horari

El nostre horari d'atenció al públic és: de 8h a 18h, de dilluns a divendres.

Contacto

Contacte

Tel. 93 268 21 77
E-mail: bofarull@bofarull.com